Little Folks

Sunday, January 26, 2014


Meidän lastenhuone on tällä hetkellä aika värikäs. Kaikki alkoi verhoista. Jo ennen muuttoa tähän asuntoon olin ajatellut tekeväni tulevaan lastenhuoneeseen verhot ihanasta Anna Maria Hornerin Little Folks Forest Hill (Sweet) -kankaasta. AMH:n kankaat ovat ihania ja hän on ehdottomasti lempi tekstiilisuunnittelijani, harmikseni kankaita saa aika huonosti suomesta. Mutta jos jonkun näihin ihastui niin suosittelen tilaamaan, laatu on näissä kohdallaan :)


Mutta takaisin meidän verhoihin. Ihan perinteiset sivuverhot näistä tuli, lastenhuoneen sisustukseen on pomittu värejä verhoista, lähinnä keltaista ja vaaleansinistä.

Kohta täällä myllerretään, kun pinnasänky siirtyy poikasen käyttöön vanhempien huoneeseen ja tyttö saa ihan oikean isojen lasten sängyn! Mutta siitä projektista lisää myöhemmin, ensin täytyy hoitaa alta muita asioita.

Delfia designin pöllö on lahja äidiltäni, kisuyöppäristä lisää ensikerralla.

Our kids room is currently quite colorful. It all started from the curtains, which I had already decided on before we even moved to this apartment. The fabric is Anna Maria Horner's Little Folks, Forest Hill (Sweet), and I love it. AMH is definitely my favorite textile designer, but unfortunately her fabrics are not very well available here in Finland.

The curtains itself are very simple and I picked a few colors from the curtains to use elsewhere in the room too, mainly yellow and light blue.

Soon we'll have a small makeover here though, but more about that later! There are other projects to finish first!

No comments :

Post a Comment