Palaset DIY

Thursday, March 20, 2014


Huh! Viimeinkin sain valmiiksi tämän tuunauksen. Kuvassa siis "uusi" hyllymme, äitini vanhoista palaset kuutioista tuunattu olohuoneen kaluste!


Tässä taas näkee, kuinka kannattaa ostaa laatua, vaikka se maksaisikin sitten vähän enemmän. Palaset kuutiot äitini on ostanut ensimmäisinä huonekaluinaan muuttaessaan pois kotoa, sen jälkeen ne ovat pyörineet lapsuuden kodissani milloin missäkin, olohuoneesta lastenhuoneeseen. Nyt ne ovat saaneet uudet maalit pintaan ja ilahduttavat meidän kotona, jes! :)


Toteutus oli hyvin yksinkertainen, mutta vei aikaa koska maalia tuli monta kerrosta.
Jokainen kuutio on siis maalattu ensin pohjamaalilla, sitten helmi-kalustemaalilla. Laatikoiden alla on 24mm paksu vanerilevy, joka seisoo jaloilla :) Jalat tilasin täältä.


Miltäs näyttää?

Hylly on vielä vähän tyhjillään, mutta asettelin siihen nyt joitakin ajankohtaisia lehtiä ja kirjoja, sekä pari granitin koria. Tämä toimisi hyvin myös tv-tasona, mutta koska meillä ei ole tv:tä ajattein hankkia jonkin kauniin viherkasvin piristämään ja raikastamaan. Talveksi tason päälle sopisi hyvin joku pieni biotuli ja lyhty..-----------------------------------------------
A DIY project that I finally completed! 5 old palaset boxes, a piece of plywood and legs from prettypegs. Came out pretty good, if you don't mind me saying! :)

No comments :

Post a Comment